世界のカラメル原料市場(2025-2030):形態別(液体、粉末/顆粒)、用途別(着色料、香料)、最終用途別(ベーカリー、飲料)、地域別

【英語タイトル】Caramel Ingredients Market Size, Share & Trends Analysis Report By Form (Liquid, Powdered/Granulated), By Application (Colors, Flavors), By End Use (Bakery, Beverages), By Region, And Segment Forecasts, 2025 - 2030

Grand View Researchが出版した調査資料(GRV25JAN157)・商品コード:GRV25JAN157
・発行会社(調査会社):Grand View Research
・発行日:2024年11月
・ページ数:80
・レポート言語:英語
・レポート形式:PDF
・納品方法:Eメール(受注後2営業日)
・調査対象地域:グローバル
・産業分野:食品&飲料
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❖ レポートの概要 ❖

カラメル原料市場の成長と動向
Grand View Research, Inc.の最新レポートによると、世界のカラメル原料市場規模は2030年までに47億5000万米ドルに達する見込みで、2025年から2030年までの年平均成長率は7.1%です。食品・飲料業界、特にベーカリー、製菓、飲料製品におけるカラメル使用の増加が市場を牽引する主な要因です。消費者の嗜好、好み、ライフスタイル、所得の変化は、F&Bトレンドに影響を与える重要な役割を果たしています。塩キャラメル・チョコレート、キャラメル・グレーズド・マフィン、キャラメル・ラテといったアイテムの人気は消費者により牽引されており、これはプレーヤーにとって有利な機会となっています。

形状別では、市場は液体、粒状、固形原料を含みます。液体原料は2024年に60.5%弱の最大シェアを占め、飲料業界におけるアルコール飲料およびノンアルコール飲料への幅広い利用が燃料となっています。最終用途別では、菓子分野が圧倒的なシェアを誇り、2030年までに28.63%超のシェアを占める見込み。世界中でキャラメルチョコレートやキャンディバーが広く消費されていることが、同分野の成長を促進する主な要因です。一方、飲料分野は、ほとんどのソーダ・コーラメーカーが製品にこの原料を使用していることから、予測期間終了までに最も速い成長を記録すると予測されています。

カラメル原料市場は用途別に、着色料、トッピング、香料、その他に区分されています。着色料が収益面で支配的なセグメントとして浮上した一方で、トッピングセグメントは予測期間中に最も力強い成長を目撃すると予測されています。ベーカリー、製菓店、コーヒーショップのメニューにキャラメル・ドリズルやトッピングを使用する店舗が増えています。例えば、カナダ・マクドナルドは2019年8月に秋をテーマにした新しい飲料とマフィンを発売。キャラメルパンプキンスパイスラテ」は、従来の秋の人気メニューをアレンジしたもので、なめらかなキャラメルパンプキンスパイスシロップがトッピングされています。キャラメルアップルオートマフィンの人気の秘密は、サクサクのキャラメリゼ。

市場には、Cargill, Inc.、Nestlé S.A.、Mars Inc.、Kerry Group、Ferrero SpA、Sensient Technologies Corporation、Goetze’s Candy Company, Inc.、Frito-Lay、DDW The Color House、Sethness-Roquette Caramel Color、Bakels Worldwide、Alvin Caramel Colours、Metaromなどの主要企業が進出しています。プレーヤーは、より多くの顧客基盤を獲得し、世界市場での足場を強化するために、様々な拡大戦略に投資しています。例えば、2018年9月、Metarom社は、マレーシアに新たな販売部門を設立することを皮切りに、東南アジア市場の力強い成長を活用する計画を展開。同社はまた、クアラルンプール近郊に独立した工場を設立し、R&D食品技術研究所と風味創造研究所を併設する予定です。

カラメル原料市場レポートハイライト

– カラメル原料の世界市場規模は2024年に31.9億米ドルとなり、2025年から2030年にかけて年平均成長率7.1%で拡大する見込み

– 形状別では、顆粒状原料がトッピングや香料として食品産業で広く使用されているため、予測期間中に最速の成長が見込まれます。

– 用途別では、紅茶、レモネード、フルーツ系飲料、ビールなどの製品におけるカラメル色素の使用量増加により、着色料が2024年に11.2億米ドルの最高額を記録

– 最終用途別では、チョコレートやキャンディーへのカラメル原料の応用により、製菓業界が2024年に28.63%の最大シェアを占めました。一方、飲料産業は予測期間中に7.1%のCAGRを記録する見込み。

グローバル市場調査レポート販売サイトのwww.marketreport.jpです。

❖ レポートの目次 ❖

目次

第1章. 方法論と範囲
1.1. 市場セグメンテーションとスコープ
1.2. 市場の定義
1.3. 情報調達
1.3.1. 購入データベース
1.3.2. GVRの内部データベース
1.3.3. 二次情報源と第三者の視点
1.3.4. 一次調査
1.4. 情報分析
1.4.1. データ分析モデル
1.5. 市場形成とデータの可視化
1.6. データの検証と公開
第2章. エグゼクティブサマリー
2.1. 市場スナップショット
2.2. セグメント別スナップショット
2.3. 競合環境スナップショット
第3章 カラメル原料 カラメル原料市場の変数、動向、スコープ
3.1. 市場系統の展望
3.1.1. 親市場の展望
3.1.2. 関連市場の展望
3.2. 産業バリューチェーン分析
3.2.1. 利益率分析(業界レベル)
3.3. 市場ダイナミクス
3.3.1. 市場促進要因分析
3.3.2. 市場阻害要因分析
3.3.3. 市場機会
3.3.4. 市場の課題
3.4. 業界分析ツール
3.4.1. ポーターのファイブフォース分析
3.5. 市場参入戦略
第4章. 消費者行動分析
4.1. デモグラフィック分析
4.2. 消費者の動向と嗜好
4.3. 購買決定に影響を与える要因
4.4. 消費者の製品採用
4.5. 考察と提言
第5章. カラメル原料市場 形態別推定と動向分析
5.1. カラメル原料市場:形態別 主要なポイント
5.2. 形態別動向分析と市場シェア、2024年・2030年
5.3. 市場の推定と予測、形態別、2018年〜2030年 (百万米ドル)
5.3.1. 液体
5.3.1.1. 市場の推定と予測、2018年〜2030年(USD Million)
5.3.2. 粉末/顆粒
5.3.2.1. 市場の推定と予測、2018年~2030年(百万米ドル)
第6章. カラメル原料市場 用途別推定と動向分析
6.1. カラメル原料市場:用途別 主要項目
6.2. 用途別動向分析と市場シェア、2024年・2030年
6.3. 市場予測・用途別、2018年〜2030年 (百万米ドル)
6.3.1. 色
6.3.1.1. 市場の推定と予測、2018年〜2030年(USD Million)
6.3.2. 香料
6.3.2.1. 市場の予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)
6.3.3. 添加物
6.3.3.1. 市場の予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)
6.3.4. フィリング&トッピング
6.3.4.1. 市場の予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)
6.3.5. その他
6.3.5.1. 市場の推定と予測、2018年~2030年(USD Million)
第7章. カラメル原料市場 最終用途の推定と動向分析
7.1. カラメル原料市場:最終用途別 主要項目
7.2. 最終用途の動向分析と市場シェア、2024年・2030年
7.3. 2018年〜2030年の最終用途別市場推定・予測(USD Million)
7.3.1. ベーカリー
7.3.1.1. 市場の推定と予測、2018年~2030年(USD Million)
7.3.2. 菓子
7.3.2.1. 市場の予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)
7.3.3. 飲料
7.3.3.1. 市場の予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)
7.3.4. 乳製品・冷凍デザート
7.3.4.1. 市場の推定と予測、2018年~2030年(USD Million)
7.3.5. その他
7.3.5.1. 市場の推定と予測、2018年~2030年(USD Million)
第8章. カラメル原料市場 地域別推定と動向分析
8.1. カラメル原料市場 地域別展望
8.2. 地域別の市場 主要なポイント
8.3. 2018年~2030年の地域別市場推定と予測(百万米ドル)
8.3.1. 北米
8.3.1.1. 市場の推定と予測、2018年~2030年(USD Million)
8.3.1.2. 米国
8.3.1.2.1. 主要国のダイナミクス
8.3.1.2.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.1.3. カナダ
8.3.1.3.1. 主要国のダイナミクス
8.3.1.3.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.1.4. メキシコ
8.3.1.4.1. 主要国の動向
8.3.1.4.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.2. 欧州
8.3.2.1. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.2.2. 英国
8.3.2.2.1. 主要国のダイナミクス
8.3.2.2.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.2.3. ドイツ
8.3.2.3.1. 主要国のダイナミクス
8.3.2.3.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.2.4. フランス
8.3.2.4.1. 主要国のダイナミクス
8.3.2.4.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.2.5. イタリア
8.3.2.5.1. 主要国の動向
8.3.2.5.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.2.6. スペイン
8.3.2.6.1. 主要国のダイナミクス
8.3.2.6.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.3. アジア太平洋
8.3.3.1. 市場の予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)
8.3.3.2. 中国
8.3.3.2.1. 主要国の動態
8.3.3.2.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.3.3. インド
8.3.3.3.1. 主要国のダイナミクス
8.3.3.3.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.3.4. 日本
8.3.3.4.1. 主要国のダイナミクス
8.3.3.4.2. 市場の推定と予測、2018年~2030年 (USD Million)
8.3.3.5. オーストラリア
8.3.3.5.1. 主要国のダイナミクス
8.3.3.5.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.3.6. 韓国
8.3.3.6.1. 主要国のダイナミクス
8.3.3.6.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.4. ラテンアメリカ
8.3.4.1. 市場の予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)
8.3.4.2. ブラジル
8.3.4.2.1. 主要国のダイナミクス
8.3.4.2.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
8.3.5. 中東・アフリカ
8.3.5.1. 市場の予測および予測、2018年~2030年(百万米ドル)
8.3.5.2. 南アフリカ
8.3.5.2.1. 主要国の動向
8.3.5.2.2. 市場の予測および予測、2018年~2030年 (百万米ドル)
第9章. カラメル原料市場 競合分析
9.1. 主要市場参入企業による最近の動向と影響分析
9.2. 企業分類
9.3. 参加企業の概要
9.4. 財務実績
9.5. 製品ベンチマーク
9.6. 企業市場シェア分析, 2024 (%)
9.7. 企業ヒートマップ分析
9.8. 戦略マッピング
9.9. 企業プロフィール
Kerry Group plc.
Cargill, Incorporated
Sensient Technologies Corporation
Givaudan
Puratos
Sethness Roquette
D.D. Williamson Caramel
Nigay
Metarom USA
Martin Braun-Gruppe

Caramel Ingredients Market Growth & Trends

The global caramel ingredients market size is expected to reach USD 4.75 billion by 2030, according to a new report by Grand View Research, Inc., exhibiting a CAGR of 7.1% from 2025 to 2030. Rising use of caramel in the food and beverages industry, particularly for bakery, confectionery, and beverage products, is the main factor driving the market. Changing consumer tastes, preferences, lifestyle, and incomes has played a key role in influencing F&B trends. Popularity of items such as salted caramel chocolates, caramel glazed muffins, and caramel lattes are driven by consumers and this poses as a lucrative opportunity for players.

On the basis of form, the market includes liquid, granular, and solid ingredients. Liquid ingredients held the largest share of just under 60.5% in 2024, fueled by extensive usage in the beverage industry for alcoholic and non-alcoholic drinks. Based on end use, the confectionery segment enjoys the dominant share and is expected to account for a share of over 28.63% by 2030. Widespread consumption of caramel chocolates and candy bars across the globe is a key factor driving segment growth. The beverages segment, on the other hand, is projected to register the fastest growth by the end of the forecast period, with most soda and cola companies using this ingredient in their products.

By application, the caramel ingredients market has been segmented into coloring, topping, flavoring, and others. While coloring emerged as the dominant segment in terms of revenue, the topping segment is anticipated to witness the strongest growth over the forecast period. An increasing number of bakeries, confectionery stores, and coffee shops have been using caramel drizzles and toppings on their menu items. For instance, McDonald’s Canada released a new fall-themed beverage and muffin in August 2019. The Caramel Pumpkin Spice Latte is a play on the conventional autumn favorite and is topped off with a smooth caramel pumpkin spice syrup. What makes the Caramel Apple Oat Muffin a crowd-favorite is a crunchy caramelized glaze on top.

There are several key players operating in the market, such as Cargill, Inc.; Nestlé S.A.; Mars Inc.; Kerry Group; Ferrero SpA; Sensient Technologies Corporation; Goetze’s Candy Company, Inc.; Frito-Lay; DDW The Color House; Sethness-Roquette Caramel Color; Bakels Worldwide; Alvin Caramel Colours; and Metarom. Players have been investing in various expansion strategies in order to gain a larger customer base and to strengthen their foothold in the global market. For instance, in September 2018, Metarom rolled out its plans to capitalize on the strong growth in South East Asian markets, beginning with setting up a new sales unit in Malaysia. The company also plans to establish an independent factory close to Kuala Lumpur, which will include an R&D food tech lab and a flavor creation lab.

Caramel Ingredients Market Report Highlights

• The global caramel ingredients market size was valued at USD 3.19 billion in 2024 and is expected to expand at a CAGR of 7.1% from 2025 to 2030

• Based on form, granulated ingredients are expected to witness the fastest growth over the forecast period due to widespread application in the food industry as a topping and flavoring agent

• By application, coloring generated the highest value of USD 1.12 billion in 2024 owing to increased usage of caramelizing colors in products such as tea, lemonade, fruit-based beverages, and beer

• On the basis of end use, the confectionery industry accounted for the largest share of 28.63% in 2024 due to the application of caramel ingredients in chocolates and candies. On the other hand, the beverage sector is expected to register the highest CAGR of 7.1% over the forecast period

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope
1.1. Market Segmentation & Scope
1.2. Market Definition
1.3. Information Procurement
1.3.1. Purchased Database
1.3.2. GVR’s Internal Database
1.3.3. Secondary Sources & Third-Party Perspectives
1.3.4. Primary Research
1.4. Information Analysis
1.4.1. Data Analysis Models
1.5. Market Formulation & Data Visualization
1.6. Data Validation & Publishing
Chapter 2. Executive Summary
2.1. Market Snapshot
2.2. Segment Snapshot
2.3. Competitive Landscape Snapshot
Chapter 3. Caramel ingredients Market Variables, Trends & Scope
3.1. Market Lineage Outlook
3.1.1. Parent Market Outlook
3.1.2. Related Market Outlook
3.2. Industry Value Chain Analysis
3.2.1. Profit Margin Analysis (Industry-level)
3.3. Market Dynamics
3.3.1. Market Driver Analysis
3.3.2. Market Restraint Analysis
3.3.3. Market Opportunities
3.3.4. Market Challenges
3.4. Industry Analysis Tools
3.4.1. Porter’s Five Forces Analysis
3.5. Market Entry Strategies
Chapter 4. Consumer Behavior Analysis
4.1. Demographic Analysis
4.2. Consumer Trends and Preferences
4.3. Factors Affecting Buying Decision
4.4. Consumer Product Adoption
4.5. Observations & Recommendations
Chapter 5. Caramel Ingredients Market: Form Estimates & Trend Analysis
5.1. Caramel Ingredients Market, By Form: Key Takeaways
5.2. Form Movement Analysis & Market Share, 2024 & 2030
5.3. Market Estimates & Forecasts, By Form, 2018 - 2030 (USD Million)
5.3.1. Liquid
5.3.1.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
5.3.2. Powdered/Granulated
5.3.2.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
Chapter 6. Caramel Ingredients Market: Application Estimates & Trend Analysis
6.1. Caramel Ingredients Market, By Application: Key Takeaways
6.2. Application Movement Analysis & Market Share, 2024 & 2030
6.3. Market Estimates & Forecasts, By Application, 2018 - 2030 (USD Million)
6.3.1. Colors
6.3.1.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
6.3.2. Flavors
6.3.2.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
6.3.3. Inclusions
6.3.3.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
6.3.4. Fillings & Toppings
6.3.4.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
6.3.5. Others
6.3.5.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
Chapter 7. Caramel Ingredients Market: End Use Estimates & Trend Analysis
7.1. Caramel Ingredients Market, By End Use: Key Takeaways
7.2. End Use Movement Analysis & Market Share, 2024 & 2030
7.3. Market Estimates & Forecasts, by End Use, 2018 - 2030 (USD Million)
7.3.1. Bakery
7.3.1.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
7.3.2. Confectionery
7.3.2.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
7.3.3. Beverages
7.3.3.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
7.3.4. Dairy & Frozen Desserts
7.3.4.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
7.3.5. Others
7.3.5.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
Chapter 8. Caramel Ingredients Market: Regional Estimates & Trend Analysis
8.1. Caramel Ingredients Market: Regional Outlook
8.2. Regional Marketplaces: Key Takeaways
8.3. Market Estimates & Forecasts, by Region, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.1. North America
8.3.1.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.1.2. U.S.
8.3.1.2.1. Key country dynamics
8.3.1.2.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.1.3. Canada
8.3.1.3.1. Key country dynamics
8.3.1.3.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.1.4. Mexico
8.3.1.4.1. Key country dynamics
8.3.1.4.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.2. Europe
8.3.2.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.2.2. UK
8.3.2.2.1. Key country dynamics
8.3.2.2.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.2.3. Germany
8.3.2.3.1. Key country dynamics
8.3.2.3.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.2.4. France
8.3.2.4.1. Key country dynamics
8.3.2.4.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.2.5. Italy
8.3.2.5.1. Key country dynamics
8.3.2.5.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.2.6. Spain
8.3.2.6.1. Key country dynamics
8.3.2.6.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.3. Asia Pacific
8.3.3.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.3.2. China
8.3.3.2.1. Key country dynamics
8.3.3.2.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.3.3. India
8.3.3.3.1. Key country dynamics
8.3.3.3.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.3.4. Japan
8.3.3.4.1. Key country dynamics
8.3.3.4.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.3.5. Australia
8.3.3.5.1. Key country dynamics
8.3.3.5.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.3.6. South Korea
8.3.3.6.1. Key country dynamics
8.3.3.6.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.4. Latin America
8.3.4.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.4.2. Brazil
8.3.4.2.1. Key country dynamics
8.3.4.2.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.5. Middle East & Africa
8.3.5.1. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
8.3.5.2. South Africa
8.3.5.2.1. Key country dynamics
8.3.5.2.2. Market estimates and forecast, 2018 - 2030 (USD Million)
Chapter 9. Caramel Ingredients Market: Competitive Analysis
9.1. Recent Developments & Impact Analysis, by Key Market Participants
9.2. Company Categorization
9.3. Participant’s Overview
9.4. Financial Performance
9.5. Product Benchmarking
9.6. Company Market Share Analysis, 2024 (%)
9.7. Company Heat Map Analysis
9.8. Strategy Mapping
9.9. Company Profiles
9.9.1. Kerry Group plc.
9.9.1.1. Company Overview
9.9.1.2. Financial Performance
9.9.1.3. Product Portfolios
9.9.1.4. Strategic Initiatives
9.9.2. Cargill, Incorporated
9.9.2.1. Company Overview
9.9.2.2. Financial Performance
9.9.2.3. Product Portfolios
9.9.2.4. Strategic Initiatives
9.9.3. Sensient Technologies Corporation
9.9.3.1. Company Overview
9.9.3.2. Financial Performance
9.9.3.3. Product Portfolios
9.9.3.4. Strategic Initiatives
9.9.4. Givaudan
9.9.4.1. Company Overview
9.9.4.2. Financial Performance
9.9.4.3. Product Portfolios
9.9.4.4. Strategic Initiatives
9.9.5. Puratos
9.9.5.1. Company Overview
9.9.5.2. Financial Performance
9.9.5.3. Product Portfolios
9.9.5.4. Strategic Initiatives
9.9.6. Sethness Roquette
9.9.6.1. Company Overview
9.9.6.2. Financial Performance
9.9.6.3. Product Portfolios
9.9.6.4. Strategic Initiatives
9.9.7. D.D. Williamson Caramel
9.9.7.1. Company Overview
9.9.7.2. Financial Performance
9.9.7.3. Product Portfolios
9.9.7.4. Strategic Initiatives
9.9.8. Nigay
9.9.8.1. Company Overview
9.9.8.2. Financial Performance
9.9.8.3. Product Portfolios
9.9.8.4. Strategic Initiatives
9.9.9. Metarom USA
9.9.9.1. Company Overview
9.9.9.2. Financial Performance
9.9.9.3. Product Portfolios
9.9.9.4. Strategic Initiatives
9.9.10. Martin Braun-Gruppe
9.9.10.1. Company Overview
9.9.10.2. Financial Performance
9.9.10.3. Product Portfolios
9.9.10.4. Strategic Initiatives

❖ 世界のカラメル原料市場に関するよくある質問(FAQ) ❖

・カラメル原料の世界市場規模は?
→Grand View Research社は2025年のカラメル原料の世界市場規模をXXドルと推定しています。

・カラメル原料の世界市場予測は?
→Grand View Research社は2030年のカラメル原料の世界市場規模を47億5000万米ドルと予測しています。

・カラメル原料市場の成長率は?
→Grand View Research社はカラメル原料の世界市場が2025年~2030年に年平均7.1%成長すると予測しています。

・世界のカラメル原料市場における主要企業は?
→Grand View Research社は「Kerry Group plc.、Cargill, Incorporated、Sensient Technologies Corporation、Givaudan、Puratos、Sethness Roquette、D.D. Williamson Caramel、Nigay、Metarom USA、Martin Braun-Gruppeなど ...」をグローバルカラメル原料市場の主要企業として認識しています。

※上記FAQの市場規模、市場予測、成長率、主要企業に関する情報は本レポートの概要を作成した時点での情報であり、納品レポートの情報と少し異なる場合があります。

★調査レポート[世界のカラメル原料市場(2025-2030):形態別(液体、粉末/顆粒)、用途別(着色料、香料)、最終用途別(ベーカリー、飲料)、地域別] (コード:GRV25JAN157)販売に関する免責事項を必ずご確認ください。
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