フレーバー化合物のグローバル市場2023-2030:塩味、フルーティー、セイボリー、スパイシー、甘味

【英語タイトル】Flavor Compounds Market Size, Share & Trends Analysis Report By Flavor (Salty, Fruity, Savory, Spicy, Sweet), By Application (Protein Bars & Snacks, Meat Alternatives), By Region, And Segment Forecasts, 2023 - 2030

Grand View Researchが出版した調査資料(GRV23NVB038)・商品コード:GRV23NVB038
・発行会社(調査会社):Grand View Research
・発行日:2023年10月4日
・ページ数:134
・レポート言語:英語
・レポート形式:PDF
・納品方法:Eメール
・調査対象地域:グローバル
・産業分野:食品
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❖ レポートの概要 ❖

フレーバー化合物市場の成長と動向
Grand View Research, Inc.の最新レポートによると、世界のフレーバー化合物市場規模は、2023年から2030年にかけて年平均成長率5.7%を記録し、2030年には6億6,040万米ドルに達する見込みです。市場成長の原動力はいくつかの重要な要因です。まず、消費者の嗜好が、様々な食品や飲料製品において、より多様でエキゾチックなフレーバーへと進化しています。このシフトは、グローバルな料理への関心の高まり、料理の実験、ユニークな感覚体験への全体的な需要を促進します。その結果、食品・飲料業界では、こうした進化する嗜好に対応するため、フレーバー化合物を取り入れる傾向が強まっています。健康志向の消費者の増加も、ナチュラルでクリーンなラベルの製品への需要につながっています。

ハーブ、スパイス、果物などの天然源に由来するフレーバー化合物は、人工的な添加物に代わる健康的なものと考えられており、このような健康志向の消費者層に対応しようとする食品メーカーによる需要が高まっています。さらに、食品技術の進歩や革新的な抽出・風味合成技術の利用が可能になったことで、企業はフレーバー化合物を開発し、製品に組み込むことが容易になりました。このため、ユニークで魅力的な味を特徴とする食品や飲料のイノベーションが急増しました。

フレーバー化合物の産業利用は、食品・飲料産業、医薬品、化粧品など、さまざまな用途に及んでいます。食品業界では、これらの化合物は製品の味と香りを高め、特徴的な風味を作り出し、特定のアイテムの保存期間を延長します。例えば、香ばしいスナック、菓子、飲料の製造によく使用されます。医薬品分野では、これらの化合物は医薬品の苦味をマスキングし、患者がより飲みやすい味にすることができます。化粧品業界では、香水、スキンケア製品、トイレタリー製品の香料や香りの調合に使用されます。

フレーバー化合物市場レポートハイライト

- 売上高では、塩味フレーバー分野が2022年に最大シェアを獲得しました。塩味フレーバーは一般的にスナック食品と関連しており、外出先での消費に人気のある選択肢です。コンビニエンス・フードやスナック・フードの消費の増加が、塩味フレーバー・コンパウンドのニーズを促進しています。

- プロテインバー&スナック分野は、2023年から2030年にかけて最も速いCAGRで成長する見込みです。プロテインバーやスナックには、さまざまな嗜好に対応するためにさまざまなフレーバーがあります。チョコレートやバニラのような伝統的なフレーバーから、エキゾチックなフレーバーやユニークなフレーバーまで、フレーバー化合物によってメーカーはさまざまな選択肢を提供することができます。このような多様性は、幅広い消費者層を惹きつけ、市場をダイナミックで魅力的なものに保ちます。

- 欧州は2023年から2030年まで年平均成長率5.6%で成長する見込みです。欧州の食品・飲料産業は、技術革新に重点を置いた堅実な産業です。メーカーは、消費者の嗜好や規制の変化に合わせて新製品を開発し、既存の製品を改良し続けています。フレーバー化合物は、様々な製品に魅力的でトレンドに沿ったフレーバープロファイルを作り出すツールを提供することで、このイノベーションを可能にします。

第1章. 調査方法・範囲
第2章. エグゼクティブサマリー
第3章. フレーバー化合物市場変数・傾向・範囲
第4章. 消費者行動分析
第5章. フレーバー化合物の世界市場:フレーバー別予測・傾向分析
第6章. フレーバー化合物の世界市場:用途別予測・傾向分析
第7章. フレーバー化合物の世界市場:地域別予測・傾向分析
第8章. 競合分析

グローバル市場調査レポート販売サイトのwww.marketreport.jpです。

❖ レポートの目次 ❖

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope
1.1. Market Segmentation & Scope
1.2. Market Definition
1.3. Information Procurement
1.3.1. Purchased Database
1.3.2. GVR’s Internal Database
1.3.3. Secondary Sources & Third-Party Perspectives
1.3.4. Primary Research
1.4. Information Analysis
1.4.1. Data Analysis Models
1.5. Market Formulation & Data Visualization
1.6. Data Validation & Publishing
Chapter 2. Executive Summary
2.1. Market Outlook
2.2. Flavor Outlook
2.3. Application Outlook
2.4. Regional Outlook
2.5. Competition Outlook
Chapter 3. Flavor Compounds Market Variables, Trends & Scope
3.1. Market Lineage Outlook
3.2. Industry Value Chain Analysis
3.2.1. Raw Material Outlook
3.2.2. Manufacturing and Technology Outlook
3.2.3. Profit Margin Analysis
3.3. Market Dynamics
3.3.1. Market Driver Analysis
3.3.2. Market Restraint Analysis
3.3.3. Market Opportunities
3.3.4. Market Challenges
3.4. Industry Analysis – Porter’s Five Forces Analysis
3.5. Market Entry Strategies
Chapter 4. Consumer Behavior Analysis
4.1. Demographics Analysis
4.2. Consumer Trends and Preferences
4.3. Factors Affecting Buying Decision
4.4. Consumer Product Adoption
4.5. Key Observations & Findings
Chapter 5. Flavor Compounds Market: Flavor Estimates & Trend Analysis
5.1. Flavor Movement Analysis & Market Share, 2022 & 2030
5.2. Salty flavor
5.2.1. Salty flavor market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
5.3. Fruity flavor
5.3.1. Fruity flavor market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
5.4. Savory flavor
5.4.1. Savory flavor market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
5.5. Spicy flavor
5.5.1. Spicy flavor market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
5.6. Sweet flavor
5.6.1. Sweet flavor market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
5.7. Others
5.7.1. Other snacks market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
Chapter 6. Flavor Compounds Market: Application Estimates & Trend Analysis
6.1. Application Movement Analysis & Market Share, 2022 & 2030
6.2. Meat alternatives
6.2.1. Meat alternatives market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
6.3. Plant-based yogurts
6.3.1. Plant-based yoghurts market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
6.4. Plant-based beverages
6.4.1. Plant-based beverages market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
6.5. Protein bars & snacks
6.5.1. Protein bars & snacks market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
6.6. Others
6.6.1. Other market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
Chapter 7. Flavor Compounds Market: Regional Estimates & Trend Analysis
7.1. Regional Movement Analysis & Market Share, 2022 & 2030
7.2. North America
7.2.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.2.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.2.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.2.4. U.S.
7.2.4.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.2.4.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.2.4.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.2.5. Canada
7.2.5.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.2.5.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.2.5.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.2.6. Mexico
7.2.6.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.2.6.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.2.6.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3. Europe
7.3.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.4. Germany
7.3.4.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.4.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.4.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.5. UK
7.3.5.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.5.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.5.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.6. France
7.3.6.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.6.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.6.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.7. Italy
7.3.7.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.7.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.7.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.8. Spain
7.3.8.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.8.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.3.8.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4. Asia Pacific
7.4.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.4. China
7.4.4.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.4.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.4.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.5. India
7.4.5.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.5.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.5.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.6. Japan
7.4.6.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.6.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.6.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.7. Australia
7.4.7.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.7.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.7.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.8. South Korea
7.4.8.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.8.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.4.8.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.5. Central & South America
7.5.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.5.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.5.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.5.4. Brazil
7.5.4.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.5.4.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.5.4.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.6. Middle East & Africa
7.6.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.6.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.6.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.6.4. UAE
7.6.4.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.6.4.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.6.4.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
7.6.5. South Africa
7.6.5.1. Market estimates and forecast, 2017 – 2030 (USD Million)
7.6.5.2. Market estimates and forecast, by flavor, 2017 – 2030 (USD Million)
7.6.5.3. Market estimates and forecast, by application, 2017 – 2030 (USD Million)
Chapter 8. Competitive Analysis
8.1. Recent developments & impact analysis, by key market participants
8.2. Company Categorization
8.3. Participant’s Overview
8.4. Financial Performance
8.5. Product Benchmarking
8.6. Company Market Share Analysis, 2022 (%)
8.7. Company Heat Map Analysis
8.8. Strategy Mapping
8.9. List of key companies analyzed in this section include:
8.9.1. Givuadan
8.9.2. Firmenich SA
8.9.3. Symrise AG
8.9.4. Sensient Technologies Corporation
8.9.5. International Flavors & Fragrances Inc.
8.9.6. Takasago International Corporation
8.9.7. Kerry Group plc
8.9.8. MANE
8.9.9. Robertet Group
8.9.10. Huabao Flavours & Fragrances Co., Ltd.
8.9.11. Others

List of Tables

1. Flavor compounds market - Driving factor market analysis
2. Flavor compounds market - Restraint factor market analysis
3. Flavor compounds market estimates & forecast, by flavor (USD Million)
4. Flavor compounds market estimates & forecast, by application (USD Million)
5. U.S. macro-economic outlay
6. Canada macro-economic outlay
7. Mexico macro-economic outlay
8. UK macro-economic outlay
9. Germany macro-economic outlay
10. France macro-economic outlay
11. Italy macro-economic outlay
12. Spain macro-economic outlay
13. China macro-economic outlay
14. Japan macro-economic outlay
15. India macro-economic outlay
16. Australia macro-economic outlay
17. South Korea macro-economic outlay
18. Brazil macro-economic outlay
19. UAE macro-economic outlay
20. South Africa macro-economic outlay
21. Recent developments & impact analysis, by key market participants
22. Company market share, 2022 (Value % Share)
23. Company heat map analysis

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