世界のポテトプロテイン分離物市場(2024年~2031年)

【英語タイトル】Global Potato Protein Market - 2023-2030

DataM Intelligenceが出版した調査資料(DATM24NM107)・商品コード:DATM24NM107
・発行会社(調査会社):DataM Intelligence
・発行日:2024年11月
・ページ数:210
・レポート言語:英語
・レポート形式:PDF
・納品方法:Eメール
・調査対象地域:グローバル
・産業分野:フードサポート&サービス
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❖ レポートの概要 ❖

ポテトプロテイン分離物市場概要ポテトプロテイン分離物の世界市場は、2022年に2億8,970万米ドルに達し、2023年から2030年の予測期間中に6.5%の年平均成長率で成長し、2030年には4億7,950万米ドルに達すると予測されています。

人々は、身体組織の構築と修復に役立つタンパク質の必要量を満たすために、タンパク質が豊富な食品オプションを採用しています。世界人口の健康と環境への懸念は、消費者が動物性タンパク質から離れ、植物性タンパク質を取ることを推進しています。ジャガイモタンパク質のユニークで汎用性の高い特性は、持続可能な植物性タンパク質を求める人々の注目を集めています。
市場に対する需要の高まりは、様々な市場プレーヤーによる新しい植物開発を増加させています。例えば、2021年4月、Branston Ltd.は、英国リンカンシャー州にあるBranston社の敷地内に新しいジャガイモタンパク質抽出施設を建設することを発表しました。
低コストで健康的な抽出方法を開発するために行われている研究開発は、分離ジャガイモタンパク質市場の拡大に役立っています。例えば、2022年に中小企業ソリューションセンターは、プロセスを最適化するために、Pacific Agの等級分けされたジャガイモからジャガイモタンパク質を抽出することを計画しています。さらに、分離のための天然吸着剤の使用など、ポテトタンパク質産業で起こっている新技術は、市場規模を向上させます。

ポテトプロテイン分離物市場 ダイナミクスとトレンド
植物性タンパク質への需要の高まり
植物由来タンパク質分離物市場は、健康意識、環境問題、倫理的配慮の高まりとともに広く拡大しています。World Animal Foundationによると、2023年の統計時点で、世界中で約8800万人の菜食主義者が存在します。菜食主義者の増加により、ジャガイモタンパク質のような植物性タンパク質の需要が増加しています。
ジャガイモタンパク質の高い品質と溶解性は、植物性タンパク質の中でより良い選択肢の一つとなっています。ポテトプロテインの様々な形態は、主に単離物のような濃縮された形態で、身体の健康とフィットネスを改善するための様々なアプリケーションで非常に機能的です。肉や乳製品の代替として植物性タンパク質の伝統的なカテゴリで絶大な成功に伴い、ポテトプロテイン分離物市場は、主に卵の代替や魚介類の代替の分野で実験されています。

様々な企業によるポテトプロテイン分離物の幅広い提供
ポテト・プロテイン・アイソレートに対する需要の高まりは、メーカーが様々な製品を開発し市場に投入する原動力となっています。例えば、フランスのTereos社は、スポーツ栄養、栄養補助食品、ビーガン食品の配合に特に適したポテト・プロテイン・アイソレートであるPeptigel PPを製造しています。Peptigel PPは低アレルギー性で優れた機能性を誇り、これらの用途に最適です。
植物由来原料を専門とするフランスのRoquette社は、Tubermineブランドで、肉や乳製品の代替品、スポーツ栄養、その他の食品用途に最適な高品質の分離ポテト・プロテインを製造しています。Roquette社のポテト・プロテイン製品は、その卓越した機能特性と栄養品質で知られています。
各メーカーは、食品・飲料業界への応用に適した新製品を開発することで、食品メーカーをターゲットにしています。例えば、カナダのマニトバ・スターチ・プロダクツ社は、ベーカリー製品、肉・乳製品代替品、スポーツ栄養など、様々な食品用途向けに設計されたProTerraシリーズのポテト・プロテイン・アイソレートを製造しています。

他の植物性タンパク質との大きな競争
大豆やエンドウ豆のような他の植物性タンパク質との高い競争は、分離ポテトタンパク質市場の主要な抑制要因の1つです。大豆とエンドウ豆のタンパク質市場は十分に確立されており、様々な産業で実践されてきた歴史があります。消費者の多くは、ポテト・プロテインよりも大豆やエンドウ豆のプロテインを消費しています。
新製品の発売と競合他社のタンパク質分離物からのより大きな需要は、市場の成長を妨げます。例えば、2022年11月、International Flavors & Fragances Inc.は大豆ベースのタンパク質成分Supro Texを発表。この原料はタンパク質含有量が80%で、タンパク質を必要とする場合に適した選択肢となっています。
2022年7月、ニュープロテイン・インターナショナル社は、植物由来の製品やサプリメントなど様々な用途に使用できる大豆たん白分離物を製造するクリーンラベルの大豆たん白加工法を導入するため、プロテイン・インダストリーズ・カナダ社との共同出資を発表しました。

ポテト・プロテイン・アイソレート 市場細分化分析
世界のポテトプロテイン分離物市場は、性質、用途、地域に基づいてセグメント化されます。

ベーカリーおよび菓子産業におけるポテト・プロテイン・アイソレートの用途の増加
ポテトプロテイン分離物の世界市場は、用途に基づいて食品・飲料、動物飼料、その他にセグメント化されます。食品・飲料セグメントが世界市場で最大のシェアを占めています。ビーガンおよびグルテンフリー製品に対する需要の高まりが、様々な用途における小麦タンパク質および卵の代替品としての分離ポテトタンパク質の使用を促進しています。ポテト・プロテイン・アイソレートの機能的特性は、適切な色と風味の特性とともに、製品への使用開始を後押ししています。
分離ポテト・プロテインは、製品のタンパク質含有量を高めるだけでなく、製品の一貫性と構造を改善するために製菓・製パン産業で不可欠な成分として使用されています。分離ポテトプロテインを使用することで、焼き菓子の食感が向上し、しっとりとした新鮮な食感を保つことができます。分離ポテトプロテインは消化吸収性に優れているため、食品および飲料用途に適しています。
分離ポテトタンパク質の生産における新たな開発は、様々なビーガンデザートの生産にこれらの分離タンパク質を簡単に組み込むのに役立ちます。例えば、2021年、Avebe社は、タンパク質強化スナックと焼き菓子の製造においてより大きな用途を持つ天然ポテトタンパク質分離物、Solanic100を発表しました。Solanic100 は水と混ぜてマヨネーズやマカロンを作ることができます。この製品は、改良された食感を持つケーキの製造に役立ちます。
さらに、ポテト・プロテイン・アイソレートはスポーツ栄養学で人気を得ており、スポーツ栄養学および体重管理飲料での用途を拡大しています。市場プレーヤー間の新たな提携やパートナーシップは、セグメントの成長を拡大するのに役立ちます。例えば、ポテトプロテイン分離物と濃縮ポテトプロテイン分離物をスポーツドリンクなどの飲料製造に組み込むための新しいプロセスは、研究会社であるNizoとポテト原料サプライヤーであるAvebeのコラボレーションによって開発されています。

世界のポテト・プロテイン・アイソレート市場の地域別シェア
アジア太平洋地域における植物性タンパク質への需要の増加
世界のポテト・プロテイン・アイソレート市場は、中国とインドを筆頭にアジア太平洋地域が独占。FAOの2021年の統計によると、中国とインドのジャガイモの総生産量は9400万トンと5400万トンで、世界最大級の生産国となっています。豊富な原料が入手可能なため、分離ジャガイモタンパク質の生産と抽出が非常に容易です。
この地域の消費者の健康意識の高まりが、タンパク質や繊維といった健康的な栄養素の需要を促進しています。植物性タンパク質製品の消費傾向の高まりは、食品および飲料製品への用途で分離ポテトタンパク質の需要を拡大しています。同地域の産業基盤の向上と、食品の調製におけるポテト・プロテイン・アイソレートの利用拡大が、市場の成長を後押ししています。
World Animal Foundationによると、2022年にはインド人口の9%が菜食主義者として記録されています。菜食主義者の増加により、植物性タンパク質の需要とニーズが高まっています。消費者が植物性製品を採用するよう動機付けるための政府のイニシアチブは、この地域の市場成長にプラスの影響を与えます。例えば、中国政府と社会は、国内の食肉消費量を50%減少させる取り組みを行っています。
ジャガイモのタンパク質含有量を強化するための国家機関による様々な開発は、抽出と分離のためのタンパク質の増加に伴い、市場の成長を促進します。例えば、2021年、インドのニューデリーにある国立植物ゲノム研究所は、タンパク質が60%増加し、アミノ酸が増加した遺伝子組み換えジャガイモを開発しました。

ポテトプロテイン分離物市場の企業
市場の主な世界企業には、Roquette Freres、ProteroCo、Xi’an Gaoyuan Bio-Chem Co.Ltd.、Innovix Labs Fitness、Lihme Protein Solutions、Toufood、Sapore Puro、Equistro、Spix、Emsland Groupなどがあります。

COVID-19によるジャガイモ蛋白分離物市場への影響
COVID-19パンデミックの発生は、世界のポテト・プロテイン・アイソレート市場に中程度の影響を与えました。突然の閉鎖宣言により、あらゆる製品と原材料のサプライチェーン活動が停止しました。ポテト・プロテイン・アイソレート市場は、様々な地域からの原材料の調達において課題に直面しました。さらに、加工産業は、不適切な資源と労働施設のために、産業レベルで大きな停止を受けました。
政府の厳しい規制により、多くの製造業が操業停止となり、さまざまな用途に使用するための生産が不足しました。流通チャネルの活動は、製品が消費者に届くことを困難にしました。サプライチェーン活動の混乱と輸出入規制は、世界市場の経済活動を低下させました。
しかし、パンデミックは消費者の健康意識を高めました。人々は健康を維持するために、動物性タンパク質に代わる健康的なものを探し始めました。ポテト・プロテイン・アイソレートに関する消費者の意識が高まったことで、毎日の食事にポテト・プロテイン・アイソレートが取り入れられるようになり、市場の成長にプラスの影響を与えました。さらに、電子商取引分野の利用、アクセス、人気が高まり、オンライン販売でこれらの製品を幅広く入手できるようになったことも、市場の需要を増加させました。

ロシア・ウクライナ戦争の影響
ロシア・ウクライナ戦争は、食品を含む多くの産業分野に悪影響を及ぼしました。ロシアとウクライナは世界のジャガイモの主要生産国であり、FAOの統計ではトップ5に入っています。ウクライナのジャガイモ生産量は約2,100万トンと記録されているのに対し、ロシア連邦のジャガイモ生産量は1,800万トンに達しています(2021年FAO統計)。
これらの国の生産能力は大きく、世界の分離ポテト・プロテイン市場にとって重要な原料生産国および供給国となっています。戦争は世界のサプライチェーンに混乱をもたらし、市場に悪影響を及ぼしました。原材料の不足は産業レベルでのプロセスを中断させ、製品生産に大きな影響を与えました。戦争により輸出入貿易に混乱が生じ、経済が混乱。

主な展開
2022年4月、Branston Holdings Ltdの子会社Branston Potatoes Limitedがイノベーション企業Root Extracts Ltdとの提携を宣言し、ビーガン食品への応用を目的としたポテトプロテイン製品を発表。
2022年2月、オランダの食材会社KMCは、肉の代替品として使用できるテクスチャー化ポテトプロテインを開発。同社は2022年に約300トンの繊維化ポテト・プロテインの生産を計画。
2021年7月、デンマークに本社を置き、タンパク質成分の分離技術を開発するLihme Protein Solutions社は、ヨーロッパに本社を置くDuynie Group社と、価値ある工業用副産物を創出することで合意したと発表。この提携により、ジャガイモでんぷん産業の副産物であるジャガイモ果実水から機能性タンパク質を生産することになりました。

レポートを購入する理由
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性質、用途、地域に基づく市場細分化、主要な商業資産とプレーヤーの理解
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2023年のターゲットオーディエンス
メーカー/バイヤー
業界投資家/投資銀行家
研究専門家
新興企業

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❖ レポートの目次 ❖

1. 方法論と範囲
1.1. 調査方法
1.2. 調査目的と調査範囲
2. 定義と概要
3. エグゼクティブ・サマリー
3.1. スニペット・バイ・ネイチャー
3.2. 用途別スニペット
3.3. 地域別スニペット
4. ダイナミクス
4.1. 影響要因
4.1.1. 推進要因
4.1.1.1. 植物性タンパク質への需要の高まり
4.1.1.2. 各社からのポテト・プロテイン・アイソレートの幅広い提供
4.1.2. 阻害要因
4.1.2.1. 他の植物性タンパク質との大きな競争
4.1.3. 機会
4.1.4. 影響分析
5. 産業分析
5.1. ポーターのファイブフォース分析
5.2. サプライチェーン分析
5.3. 価格分析
5.4. 規制分析
6. COVID-19の分析
6.1. COVID-19の分析
6.1.1. COVID以前のシナリオ
6.1.2. COVID中のシナリオ
6.1.3. COVID後のシナリオ
6.2. COVID中の価格ダイナミクス-19
6.3. 需給スペクトラム
6.4. パンデミック時の市場に関連する政府の取り組み
6.5. メーカーの戦略的取り組み
6.6. 結論
7. 性質別
7.1. はじめに
7.1.1. 自然別市場規模分析および前年比成長率分析(%)。
7.1.2. 市場魅力度指数(自然別
7.2. 有機
7.2.1. 序論
7.2.2. 市場規模分析と前年比成長率分析(%)
7.3. 従来型
8. 用途別
8.1. 導入
8.1.1. 用途別市場規模分析および前年比成長率分析(%)
8.1.2. 市場魅力度指数、用途別
8.2. 食品・飲料
8.2.1. 序論
8.2.2. 市場規模分析と前年比成長率分析(%)
8.3. 動物飼料
8.4. その他
9. 地域別
9.1. 導入
9.1.1. 地域別市場規模分析および前年比成長率分析(%)
9.1.2. 市場魅力度指数、地域別
9.2. 北米
9.2.1. 序論
9.2.2. 主な地域別ダイナミクス
9.2.3. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 性質別
9.2.4. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 用途別
9.2.5. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 国別
9.2.5.1. 米国
9.2.5.2. カナダ
9.2.5.3. メキシコ
9.3. ヨーロッパ
9.3.1. はじめに
9.3.2. 主な地域別動向
9.3.3. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 性質別
9.3.4. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 用途別
9.3.5. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 国別
9.3.5.1. ドイツ
9.3.5.2. イギリス
9.3.5.3. フランス
9.3.5.4. イタリア
9.3.5.5. スペイン
9.3.5.6. その他のヨーロッパ
9.4. 南米
9.4.1. はじめに
9.4.2. 地域別主要市場
9.4.3. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 性質別
9.4.4. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 用途別
9.4.5. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 国別
9.4.5.1. ブラジル
9.4.5.2. アルゼンチン
9.4.5.3. その他の南米地域
9.5. アジア太平洋
9.5.1. はじめに
9.5.2. 主な地域別ダイナミクス
9.5.3. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 性質別
9.5.4. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 用途別
9.5.5. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 国別
9.5.5.1. 中国
9.5.5.2. インド
9.5.5.3. 日本
9.5.5.4. オーストラリア
9.5.5.5. その他のアジア太平洋地域
9.6. 中東・アフリカ
9.6.1. 序論
9.6.2. 主な地域別ダイナミクス
9.6.3. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 性質別
9.6.4. 市場規模分析および前年比成長率分析(%), 用途別
10. 競合情勢
10.1. 競争シナリオ
10.2. 市場ポジショニング/シェア分析
10.3. M&A分析
11. 企業プロフィール
11.1. Roquette Freres
11.1.1. 会社概要
11.1.2. 製品ポートフォリオと説明
11.1.3. 財務概要
11.1.4. 主な展開
11.2. ProteroCo
11.3. Xi’an Gaoyuan Bio-Chem Co., Ltd.
11.4. Innovix Labs Fitness
11.5. Lihme Protein Solutions
11.6. Toufood
11.7. SaporePuro
11.8. Equistro
11.9. Spix Proteins
11.10. Emsland Group(※リストはありません)
12. 付録
12.1. エムスランドについて
12.2. お問い合わせ

Potato Protein Isolates Market Overview
Global Potato Protein Isolates Market reached USD 289.7 million in 2022 and is expected to reach USD 479.5 million by 2030, growing with a CAGR of 6.5% during the forecast period 2023-2030.

People adopt protein-rich food options to meet their protein requirements that help in building and repairing the body tissues. Health and environmental concerns among the global population drive consumers to leave animal-based proteins and take up plant-based proteins. The unique and versatile properties of potato protein gain people's attention who are looking for sustainable plant-based protein.
Growing demand for the market is increasing the new plant developments by various market players. For instance, in April 2021, Branston Ltd. announced the construction of its new potato protein extraction facility at Branston's site in Lincolnshire, U.K. The newly developing plant helps the company convert low-value potatoes into clean-label functional proteins in the form of isolates and concentrates.
The research and development taking place to develop low-cost and healthy extraction methods, help in expanding the potato protein isolate market. For instance, in 2022, the SME Solutions Centre planned to extract potato protein from Pacific Ag graded-out potatoes, to optimise the process. In addition, the new technologies that are taking place in the potato protein industry, such as the use of natural adsorbents for isolation, improve the market size.

Potato Protein Isolates Market Dynamics and Trends
Growing Demand for Plant-Based Proteins
The plant-based protein isolate market is widely expanding with the increasing health consciousness, environmental concerns, and ethical considerations. According to the World Animal Foundation, approximately 88 million vegans are present worldwide, as of 2023 statistics. The increasing veganism is increasing the demand for plant-based proteins, such as potato protein.
The high quality and solubility of potato protein, make it one of the better choices in plant-based proteins. Various forms of potato proteins, mainly in their concentrated forms, such as isolates are highly functional in various applications to improve the health and fitness of the body. With the immense success in the traditional categories of plant-based proteins as meat and dairy substitutes, the potato protein isolate market is largely experimenting in the field of egg replacements and seafood alternatives.

Wide Offering of Potato Protein Isolate from Various Companies
The rising demand for potato protein isolates is driving manufacturers to develop and release various products into the market. For instance, Tereos, a French company, produces Peptigel PP, a potato protein isolate that is particularly well-suited for use in sports nutrition, dietary supplements, and vegan food formulations. Peptigel PP is hypoallergenic and boasts excellent functional properties, making it an ideal choice for these applications.
Roquette, the French company specializing in plant-based ingredients, produces a high-quality potato protein isolate that is perfect for meat and dairy alternatives, sports nutrition, and other food applications, under the Tubermine brand. Roquette's potato protein products are known for their exceptional functional properties and nutritional quality.
The manufacturers are targetting food manufacturers by developing new products that are suitable for their application in the food and beverage industries. For instance, Manitoba Starch Products, a Canadian company, produces potato protein isolate under their ProTerra line, which is designed for use in a variety of food applications, including bakery products, meat and dairy alternatives, and sports nutrition.

Huge Competition from Other Plant-Based Proteins
The high competition from other plant-based proteins like soy and peas is one of the major restraining factors of the potato protein isolate market. Soy and pea protein markets are well established and have a greater history of practice in various industries. Most of the consumers consume soy and pea proteins over potato proteins due to a lack of awareness.
The new product launches and greater demand from the competitor's protein isolates hinder the market growth. For instance, in November 2022, International Flavors & Fragances Inc. introduced a soy-based protein ingredient, Supro Tex. The ingredient consists of 80% of protein content making it a suitable option for protein requirements.
Manufacturers of soy protein isolate are developing new processing, in July 2022, New Protein International announced the co-investment with Protein Industries Canada to introduce a clean-label soy protein processing method to produce soy protein isolate, an ingredient that can be used in various applications, including plant-based products and supplements.

Potato Protein Isolates Market Segmentation Analysis
The global potato protein isolate market is segmented based on nature, application and region.

Increasing Applications of Potato Protein Isolate in Bakery and Confectionery Industries
The global potato protein isolate market is segmented based on application into food & beverage, animal feed and others. The food and beverage segment has the largest share in the global market. The increasing demand for vegan and gluten-free products drives the use of potato protein isolate as a wheat protein and egg replacement in various applications. The functional properties of the isolate along with suitable color and flavor attributes drive the initiation to their use in products.
Apart from enriching the protein content of the product, the potato protein isolate is used as an essential ingredient in the confectionery and baking industry to improve the consistency and structure of the products. The use of potato protein isolate enhances the texture of the baked goods keeping them moist and fresh. The high digestibility blending properties of potato protein isolate boost its application in food and beverage applications.
The emerging developments in potato protein isolate production help in the easy incorporation of these isolates in the production of various vegan desserts. For instance, in 2021, Avebe introduced Solanic100, a natural potato protein isolate that has greater uses in the production of protein-enriched snacks and baked goods. Solanic100 can be mixed with water to produce mayonnaise and macarons. The product helps in the production of cake with improved texture.
Moreover, potato protein isolate is gaining popularity in sports nutrition and expanding its uses in sports nutrition and weight management drinks. The new collaborations and partnerships among the market players help in expanding the segment growth. For instance, a new process for incorporating potato protein isolate and concentrate in beverage production such as sports drinks is being developed with the collaboration between Nizo, a research company and potato ingredient supplier, Avebe.

Global Potato Protein Isolates Market Geographical Share
Increased Demand for Plant-Based Protein in Asia-Pacific
Asia-Pacific dominated the global potato protein isolate market, with China and India leading the market. According to FAO stats for 2021, the total production of potatoes in China and India is 94 and 54 million tons, making them one of the largest producers in the world. Abundant raw material availability makes the production and extraction of potato protein isolate much easier.
The increasing health consciousness among the consumers of this region is driving the demand for healthy nutrients such as proteins and fibers. The rising trend of consumption of plant-based protein products is growing demand for potato protein isolates for their applications in food and beverage products. The region’s improving industrial base and greater use of these potato protein isolates in preparation of food products, positively drive the market growth.
According to the World Animal Foundation, 9% of the Indian population are recorded as vegan in 2022. The rising vegan population is increasing the demand and need for plant-based proteins. The government initiatives to motivate consumers to adopt the plant-based product positively impact this region’s market growth. For instance, the Chinese government and society are taking initiatives to decrease meat consumption in the country by 50%.
Various developments by the national organizations to enhance the protein content of potatoes, drive the market growth, with the increased protein for extraction and isolation. For instance, in 2021, the National Institute of Plant Genome Research in New Delhi, India developed a genetically modified potato packed with 60% more protein and increased amino acids.

Potato Protein Isolates Market Companies
The major global players in the market include Roquette Freres, ProteroCo, Xi'an Gaoyuan Bio-Chem Co., Ltd., Innovix Labs Fitness, Lihme Protein Solutions, Toufood, Sapore Puro, Equistro, Spix and Emsland Group.

COVID-19 Impact on Potato Protein Isolates Market
The outbreak of the COVID-19 pandemic moderately impacted the global potato protein isolate market. The sudden declaration of lockdowns halted the supply chain activities of every product and raw material. The potato protein isolate market faced challenges in sourcing raw materials from various areas. In addition, the processing industries received a major halt at the industrial level due to improper resources and labor facilities.
The strict regulations from the government resulted in the shutdown of many manufacturing industries, causing a shortage of production for their use in different applications. The distribution channel activities made it difficult for the product reach to consumers. The disruption in the supply chain activities and import and export restrictions reduced the economic activity of the global market.
However, the pandemic increased health consciousness among consumers. People started looking for healthy alternatives to animal protein to maintain good health. The increased consumer awareness regarding the potato protein isolate increased its incorporation in daily diet, positively affecting the market growth. In addition, the increased use, accessibility and popularity of the e-commerce sector and the wide availability of these products in online sales increased the market demand.

Russia- Ukraine War Impact
The Russia-Ukraine war had a negative impact on many industrial sectors, including food. Russia and Ukraine are the major producers of potatoes in the world and are placed in the top 5 producers in FAO stats. Ukraine's potato production was recorded to be around 21 million tons, whereas Russian Federation’s potato production reached 18 million tons, as of 2021 FAO statistics.
The larger production capacities of the countries make them important raw material producers and suppliers for the global potato protein isolate market. The war created disruption in the global supply chain activities, negatively affecting the market. The scarcity of raw materials interrupted processes at the industrial level badly impacting product production. The war created import and export trade disruptions, resulting in economic disturbances.

Key Developments
In April 2022, Branston Holdings Ltd subsidiary company Branston Potatoes Limited, declared its partnership with an innovations company Root Extracts Ltd and introduced potato protein products for its application in vegan food products.
In February 2022, KMC, a Dutch ingredient company created texturized potato protein that can be used as a meat alternative. The company planned the production of about 300 tons of texturized potato protein in 2022.
In July 2021, Lihme Protein Solutions, a Denmark-based company that develops separation technologies for the isolation of protein ingredients, announced its agreement with Europe-based company, Duynie Group to create valuable industrial coproducts. The collaboration resulted in the production of functional protein from potato fruit water, which is a co-product of the potato starch industry.

Why Purchase the Report?
To visualize the global potato protein isolate
Market Segmentation based on nature, application and region, as well as understand key commercial assets and players.
Identify commercial opportunities by analyzing trends and co-development.
Excel data sheet with numerous data points of potato protein isolate market-level with all segments.
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Product mapping available as excel consisting of key products of all the major players.
The global potato protein isolate market report would provide approximately 77 tables, 83 figures and 189 Pages.

Target Audience 2023
Manufacturers/ Buyers
Industry Investors/Investment Bankers
Research Professionals
Emerging Companies

1. Methodology and Scope
1.1. Research Methodology
1.2. Research Objective and Scope of the Report
2. Definition and Overview
3. Executive Summary
3.1. Snippet by Nature
3.2. Snippet by Application
3.3. Snippet by Region
4. Dynamics
4.1. Impacting Factors
4.1.1. Drivers
4.1.1.1. Growing Demand for Plant-Based Proteins
4.1.1.2. Wide Offering of Potato Protein Isolate from Various Companies
4.1.2. Restraints
4.1.2.1. Huge Competition from Other Plant-Based Proteins
4.1.3. Opportunity
4.1.4. Impact Analysis
5. Industry Analysis
5.1. Porter's Five Force Analysis
5.2. Supply Chain Analysis
5.3. Pricing Analysis
5.4. Regulatory Analysis
6. COVID-19 Analysis
6.1. Analysis of COVID-19
6.1.1. Scenario Before COVID
6.1.2. Scenario During COVID
6.1.3. Scenario Post COVID
6.2. Pricing Dynamics Amid COVID-19
6.3. Demand-Supply Spectrum
6.4. Government Initiatives Related to the Market During Pandemic
6.5. Manufacturers Strategic Initiatives
6.6. Conclusion
7. By Nature
7.1. Introduction
7.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Nature
7.1.2. Market Attractiveness Index, By Nature
7.2. Organic
7.2.1. Introduction
7.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
7.3. Conventional
8. By Application
8.1. Introduction
8.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
8.1.2. Market Attractiveness Index, By Application
8.2. Food & Beverages
8.2.1. Introduction
8.2.2. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%)
8.3. Animal Feed
8.4. Others
9. By Region
9.1. Introduction
9.1.1. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Region
9.1.2. Market Attractiveness Index, By Region
9.2. North America
9.2.1. Introduction
9.2.2. Key Region-Specific Dynamics
9.2.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Nature
9.2.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.2.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.2.5.1. U.S.
9.2.5.2. Canada
9.2.5.3. Mexico
9.3. Europe
9.3.1. Introduction
9.3.2. Key Region-Specific Dynamics
9.3.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Nature
9.3.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.3.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.3.5.1. Germany
9.3.5.2. U.K.
9.3.5.3. France
9.3.5.4. Italy
9.3.5.5. Spain
9.3.5.6. Rest of Europe
9.4. South America
9.4.1. Introduction
9.4.2. Key Region-Specific Dynamics
9.4.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Nature
9.4.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.4.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.4.5.1. Brazil
9.4.5.2. Argentina
9.4.5.3. Rest of South America
9.5. Asia-Pacific
9.5.1. Introduction
9.5.2. Key Region-Specific Dynamics
9.5.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Nature
9.5.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
9.5.5. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Country
9.5.5.1. China
9.5.5.2. India
9.5.5.3. Japan
9.5.5.4. Australia
9.5.5.5. Rest of Asia-Pacific
9.6. Middle East and Africa
9.6.1. Introduction
9.6.2. Key Region-Specific Dynamics
9.6.3. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Nature
9.6.4. Market Size Analysis and Y-o-Y Growth Analysis (%), By Application
10. Competitive Landscape
10.1. Competitive Scenario
10.2. Market Positioning/Share Analysis
10.3. Mergers and Acquisitions Analysis
11. Company Profiles
11.1. Roquette Freres
11.1.1. Company Overview
11.1.2. Product Portfolio and Description
11.1.3. Financial Overview
11.1.4. Key Developments
11.2. ProteroCo
11.3. Xi'an Gaoyuan Bio-Chem Co., Ltd.
11.4. Innovix Labs Fitness
11.5. Lihme Protein Solutions
11.6. Toufood
11.7. SaporePuro
11.8. Equistro
11.9. Spix Proteins
11.10. Emsland Group (*LIST NOT EXHAUSTIVE)
12. Appendix
12.1. About Us and Services
12.2. Contact Us

❖ 世界のポテトプロテイン市場に関するよくある質問(FAQ) ❖

・ポテトプロテインの世界市場規模は?
→DataM Intelligence社は2023年のポテトプロテインの世界市場規模を2億8,970万米ドルと推定しています。

・ポテトプロテインの世界市場予測は?
→DataM Intelligence社は2031年のポテトプロテインの世界市場規模を4億7,950万米ドルと予測しています。

・ポテトプロテイン市場の成長率は?
→DataM Intelligence社はポテトプロテインの世界市場が2024年~2031年に年平均6.5%成長すると予測しています。

・世界のポテトプロテイン市場における主要企業は?
→DataM Intelligence社は「Roquette Freres、ProteroCo、Xi'an Gaoyuan Bio-Chem Co.Ltd.、Innovix Labs Fitness、Lihme Protein Solutions、Toufood、Sapore Puro、Equistro、Spix、Emsland Groupなど ...」をグローバルポテトプロテイン市場の主要企業として認識しています。

※上記FAQの市場規模、市場予測、成長率、主要企業に関する情報は本レポートの概要を作成した時点での情報であり、納品レポートの情報と少し異なる場合があります。

★調査レポート[世界のポテトプロテイン分離物市場(2024年~2031年)] (コード:DATM24NM107)販売に関する免責事項を必ずご確認ください。
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