世界のヘルシースナック市場(~2030年):製品別(冷凍&冷蔵、ミートスナック、フルーツ、ナッツ&シード、ベーカリー、セイボリー、バー&菓子、乳製品、その他)、表示内容別(グルテンフリー、低糖質・無糖質、低脂質&無脂肪、その他)、包装別、流通チャネル別、地域別

【英語タイトル】Healthy Snacks Market Forecasts to 2030 – Global Analysis By Product (Frozen and Refrigerated, Meat Snacks, Fruit, Nuts and Seeds, Bakery, Savory, Bars and Confectionery, Dairy and Other Products), Claim (Gluten-Free, Low/No Sugar, Low/No Fat and Other Claims), Packaging, Distribution Channel and by Geography

Stratistics MRCが出版した調査資料(SMRC24NOV243)・商品コード:SMRC24NOV243
・発行会社(調査会社):Stratistics MRC
・発行日:2024年8月
・ページ数:200 Pages
・レポート言語:英語
・レポート形式:PDF
・納品方法:Eメール
・調査対象地域:グローバル
・産業分野:食品
◆販売価格オプション(消費税別)
Single User LicenseUSD4,150 ⇒換算¥630,800見積依頼/購入/質問フォーム
Corporate LicenseUSD7,500 ⇒換算¥1,140,000見積依頼/購入/質問フォーム
販売価格オプションの説明
※お支払金額:換算金額(日本円)+消費税
※納期:即日〜2営業日(3日以上かかる場合は別途表記又はご連絡)
※お支払方法:納品日+5日以内に請求書を発行・送付(請求書発行日より2ヶ月以内に銀行振込、振込先:三菱UFJ銀行/H&Iグローバルリサーチ株式会社、支払期限と方法は調整可能)
❖ レポートの概要 ❖

Stratistics MRCによると、世界のヘルシースナック市場は2024年に1,034億5,000万ドルを占め、予測期間中の年平均成長率は8.2%で、2030年には1,659億9,000万ドルに達する見込みです。健康的な間食は、エネルギーレベルを維持し、一般的な健康を促進するために非常に重要です。糖分や脂肪分が少なく、健康的な栄養バランスを保ちながら食欲を満たせるスナック菓子は、食間に最適です。ビタミン、ミネラル、食物繊維は、全粒粉のクラッカー、ナッツ、ヨーグルト、新鮮な果物などから摂取できます。さらに、これらの食品は健康的な食生活の維持にも役立ちます。これらのスナック菓子を食事に取り入れることは、健康増進に役立つだけでなく、体重管理にも役立ち、1日を通してエネルギーレベルを安定させることができます。
アメリカ心臓協会(American Heart Association)によると、果物、野菜、全粒穀物を豊富に含むバランスの取れた食生活を維持することは、心臓の健康と全体的な健康のために非常に重要です。

市場ダイナミクス

ドライバー
推進要因:健康に対する意識の高まり
肥満や糖尿病などの生活習慣病を予防するための健康的な食習慣の重要性に対する認識が世界的に高まっています。高タンパク、低糖質、ビタミンやミネラルの添加など、栄養価の高いスナック菓子を求める消費者が増えています。さらに、この傾向は健康キャンペーンや食事ガイドライン、より心を配った食生活へのシフトによって支えられています。

抑制:
教育と意識の低さ
健康志向の高まりにもかかわらず、ヘルシーなスナック菓子の存在や利点について知らない消費者が一部存在すること。低栄養教育、健康的な食事に対する誤った思い込み、間食に対する文化的な考え方の違いなどが市場拡大の妨げになる可能性があります。さらに、市場への訴求力を高め、普及を促進するためには、ヘルシー・スナックの健康上の利点、斬新な味覚、実用性についての消費者教育が重要です。

チャンス
成分と混合物の革新
食品科学と原材料調達の技術開発により、栄養価の高いスナック菓子の組み合わせにイノベーションが起こりつつあります。植物性タンパク質、古代穀物、スーパーフード、天然甘味料などの原材料は、その優れた栄養価や魅力的な味わいから、ますます人気が高まっています。さらに、斬新さと多様性を求める消費者のニーズの変化に対応するため、風味、食感、パッケージデザインも革新されています。

脅威
サプライチェーンの混乱
ブランドは、原材料の調達、製造、流通を複雑なサプライ・チェーンに依存しているため、原材料の不足、輸送の遅延、地政学的緊張などのリスクに弱い。さらに、サプライチェーンは、自然災害、パンデミック、貿易紛争、規制の変更によって混乱する可能性があり、製品の入手可能性、業務の有効性、収益性に影響を与える可能性があります。

Covid-19の影響:
ヘルシー・スナックの市場はCOVID-19の大流行によって大きな影響を受け、当初は製造、サプライチェーン、小売流通システムに問題が生じました。健康的とみなされ、保存がきき、免疫力を高めるスナック菓子への需要が高まったことを反映して、消費者の行動は変化し、世界的に戸締まりや社会的距離を置く措置がとられるようになりました。その結果、オンライン販売や消費者直販のビジネスモデルが増加し、従来の小売チャネルは困難に直面しました。さらに、健康とウェルネスのトレンドが加速するにつれ、利便性、免疫サポート、認知された健康上のメリットを提供する健康的なスナックへの需要が増加しました。

予測期間中、バー・菓子分野が最大になる見込み
健康スナック市場では通常、バーと菓子分野が最大のシェアを占めています。プロテインバー、グラノーラバー、砂糖不使用やカカオ含有量の高いダークチョコレートなど、幅広い商品がこのカテゴリーに含まれます。持ち運びが容易で、使い勝手がよく、健康的なメリットが感じられることから、バーは非常に人気があります。高タンパク、低糖質、天然素材といった特徴を売りにしていることが多い。さらに、ヘルシーで嗜好性の高い外出先でのスナックに対する消費者の欲求が高まっていることも市場を後押ししており、従来のスナックの健康的な代替品を求める幅広い消費者にアピールしています。

予測期間中に最も高いCAGRが見込まれるグルテンフリー分野
ヘルシースナック市場では通常、グルテンフリー分野が最も高いCAGRを示します。グルテンフリーの選択肢に対する需要の高まりは、セリアック病やグルテン不耐症に対する認識や診断の高まりに起因すると考えられます。この市場には、タピオカ粉、米粉、アーモンド粉を使用した焼き菓子や、グルテンを含まないチップス、バー、クラッカーなどのスナック菓子など、幅広い商品が含まれます。また、グルテンフリーの食事は消化が良く、一般的な健康上のメリットもあるため、メーカー各社はグルテンフリーの食事に注目しています。

地域別シェア
ヘルシースナック市場の地域別シェアは北アメリカが最大。スナック文化の根強さ、高級品の購入を支える可処分所得の高さ、健康志向の浸透など、多くの要因がこの優位性に寄与している。北アメリカの消費者にとっては、健康よりも利便性が重視されるようになっており、プロテインバー、アーモンド、フルーツスナック、グルテンフリーのオプションなど、さまざまなスナックの需要が高まっています。さらに、大手企業の積極的なマーケティング戦略と独創的な製品処方が、この地域の市場成長を支えています。

CAGRが最も高い地域:
ヘルシースナック市場では、アジア太平洋地域のCAGRが最も高い。可処分所得の増加、都市化、ヘルシー志向への食生活の変化、健康的なスナッキングの利点に関する知識の拡大がこの成長の主な推進要因となっています。中国、インド、日本などの消費者がより健康的なライフスタイルを取り入れるにつれ、便利で栄養価が高く、風味豊かなスナック菓子へのニーズが高まっています。さらに、アジア太平洋地域のヘルシースナック市場は、欧米の食生活トレンドの影響、Eコマースプラットフォームの発展、小売インフラの拡大など、さまざまな要因によって急成長しています。

市場の主要プレーヤー
ヘルシースナック市場の主要プレーヤーには、Nestlé S.A., Britannia, Kellogg Company, The Hershey Company, Annie’s Homegrown, Inc., Del Monte Foods, Inc, PepsiCo, Inc., Burton’s Foods Ltd, Unilever PLC, Danone S.A., Tyson Foods, Inc., B & G Foods, Inc., The Kraft Heinz Company, Hormel Foods Corporation, SunOpta Inc.などが含まれます。

主な展開
2024年7月、B&G FoodsはMade by Alexと共同で、ハンドバッグ、ピックル、ピックルボール愛好家のためにデザインされたピックルボールバッグ、B&G® Pickleball Bag x Made by Alexのエキサイティングな発売を発表しました。B&G®ブランドは、元々Bloch & Guggenheimer®として知られ、1889年にニューヨークのストリートで生まれ、そのピクルス、ペッパー、レリッシュ、オリーブ、ザワークラウト、その他の特産品は、135年以上にわたりニューヨークの味の基準を設定してきました。

2024年2月、ネスレは経営合理化の一環として、ネスレS.A.の完全子会社であるピュリナペットケアインディアとの間で、ネスレビジネスサービス(NBS)部門の売却契約を締結しました。なお、対価は独立企業間取引とみなされ、ネスレが移転する正味運転資本で調整されます。

2024年2月、クラフト・ハインツ・カンパニーは、イギリスのエネルギー・インフラ開発会社であるカールトン・パワー社と、グレーター・マンチェスター州ウィガンにあるキット・グリーン製造工場において、再生可能なグリーン水素プラントの開発を検討する契約を締結しました。キット・グリーンはヨーロッパ最大級の食品加工工場であり、クラフト・ハインツ社の施設としては世界最大級で、年間25万トンの食品を生産し、約850人の従業員を雇用しています。

対象製品
– 冷凍・冷蔵
– ミートスナック
– フルーツ、ナッツ、種子
– ベーカリー
– セイボリー
– バー・菓子
– 乳製品
– その他の製品

対象クレーム
– グルテンフリー
– 低/無糖
– 低/無脂肪
– その他のクレーム

対象包装
– 袋およびポーチ
– 箱
– 缶詰
– 瓶
– その他の包装

対象流通チャネル
– スーパーマーケット&ハイパーマーケット
– コンビニエンスストア
– オンライン小売
– 専門店
– その他の流通チャネル

対象地域
– 北アメリカ
アメリカ
カナダ
メキシコ
– ヨーロッパ
ドイツ
イギリス
イタリア
フランス
スペイン
その他のヨーロッパ
– アジア太平洋
日本
中国
インド
オーストラリア
ニュージーランド
韓国
その他のアジア太平洋地域
– 南アメリカ
アルゼンチン
ブラジル
チリ
その他の南アメリカ諸国
– 中東/アフリカ
サウジアラビア
アラブ首長国連邦
カタール
南アフリカ
その他の中東/アフリカ

レポート内容
– 地域および国レベルセグメントの市場シェア評価
– 新規参入企業への戦略的提言
– 2022年、2023年、2024年、2026年、2030年の市場データをカバー
– 市場動向(促進要因、制約要因、機会、脅威、課題、投資機会、推奨事項)
– 市場予測に基づく主要ビジネスセグメントにおける戦略的提言
– 主要な共通トレンドをマッピングした競合のランドスケープ
– 詳細な戦略、財務、最近の動向を含む企業プロファイリング
– 最新の技術進歩をマッピングしたサプライチェーン動向

グローバル市場調査レポート販売サイトのwww.marketreport.jpです。

❖ レポートの目次 ❖

1 エグゼクティブ・サマリー
2 序文
2.1 概要
2.2 ステークホルダー
2.3 調査範囲
2.4 調査方法
2.4.1 データマイニング
2.4.2 データ分析
2.4.3 データの検証
2.4.4 リサーチアプローチ
2.5 リサーチソース
2.5.1 一次調査ソース
2.5.2 セカンダリーリサーチソース
2.5.3 前提条件
3 市場動向分析
3.1 はじめに
3.2 推進要因
3.3 抑制要因
3.4 機会
3.5 脅威
3.6 製品分析
3.7 新興市場
3.8 コビッド19の影響
4 ポーターズファイブフォース分析
4.1 供給者の交渉力
4.2 買い手の交渉力
4.3 代替品の脅威
4.4 新規参入の脅威
4.5 競争上のライバル関係
5 ヘルシースナックの世界市場(製品別
5.1 はじめに
5.2 冷凍・冷蔵
5.3 肉スナック
5.4 フルーツ、ナッツ、種子
5.5 ベーカリー
5.6 セイボリー
5.7 バー・菓子
5.8 乳製品
5.9 その他の製品
6 ヘルシースナックの世界市場、クレーム別
6.1 はじめに
6.2 グルテンフリー
6.3 低糖質/無糖質
6.4 低/無脂肪
6.5 その他のクレーム
7 ヘルシースナックの世界市場、包装別
7.1 はじめに
7.2 袋とポーチ
7.3 箱
7.4 缶
7.5 瓶
7.6 その他の包装
8 ヘルシースナックの世界市場:流通チャネル別
8.1 はじめに
8.2 スーパーマーケットとハイパーマーケット
8.3 コンビニエンスストア
8.4 オンライン小売
8.5 専門店
8.6 その他の流通チャネル
9 ヘルシースナックの世界市場、地域別
9.1 はじめに
9.2 北アメリカ
9.2.1 アメリカ
9.2.2 カナダ
9.2.3 メキシコ
9.3 ヨーロッパ
9.3.1 ドイツ
9.3.2 イギリス
9.3.3 イタリア
9.3.4 フランス
9.3.5 スペイン
9.3.6 その他のヨーロッパ
9.4 アジア太平洋
9.4.1 日本
9.4.2 中国
9.4.3 インド
9.4.4 オーストラリア
9.4.5 ニュージーランド
9.4.6 韓国
9.4.7 その他のアジア太平洋地域
9.5 南アメリカ
9.5.1 アルゼンチン
9.5.2 ブラジル
9.5.3 チリ
9.5.4 その他の南アメリカ地域
9.6 中東/アフリカ
9.6.1 サウジアラビア
9.6.2 アラブ首長国連邦
9.6.3 カタール
9.6.4 南アフリカ
9.6.5 その他の中東/アフリカ地域
10 主要開発
10.1 契約、パートナーシップ、提携、合弁事業
10.2 買収と合併
10.3 新製品上市
10.4 拡張
10.5 その他の主要戦略
11 会社プロフィール
11.1 Nestlé S.A.
11.2 Britannia
11.3 Kellogg Company
11.4 The Hershey Company
11.5 Annie’s Homegrown, Inc.
11.6 Del Monte Foods, Inc.
11.7 PepsiCo, Inc.
11.8 Burton’s Foods Ltd
11.9 Unilever PLC
11.10 Danone S.A.
11.11 Tyson Foods, Inc.
11.12 B & G Foods, Inc.
11.13 The Kraft Heinz Company
11.14 Hormel Foods Corporation
11.15 SunOpta Inc.
表一覧
表1 ヘルシースナックの世界市場展望、地域別(2022-2030年)(MNドル)
表2 ヘルシースナックの世界市場展望、製品別(2022-2030年) ($MN)
表3 ヘルシースナックの世界市場展望:冷凍・冷蔵別(2022-2030年) ($MN)
表4 ヘルシースナックの世界市場展望、肉スナック別(2022-2030年) ($MN)
表5 ヘルシースナックの世界市場展望、果物・ナッツ・種子別 (2022-2030) ($MN)
表6 ヘルシースナックの世界市場展望、ベーカリー別 (2022-2030) ($MN)
表7 ヘルシースナックの世界市場展望、セイボリー別(2022-2030年) ($MN)
表8 ヘルシースナックの世界市場展望:バー・菓子別(2022-2030年) ($MN)
表9 ヘルシースナックの世界市場展望、乳製品別(2022-2030年) ($MN)
表10 ヘルシースナックの世界市場展望、その他の製品別(2022-2030年) ($MN)
表11 ヘルシースナックの世界市場展望、主張別(2022-2030年) ($MN)
表12 ヘルシースナックの世界市場展望、グルテンフリー別 (2022-2030) ($MN)
表13 ヘルシースナックの世界市場展望:低糖質/無糖質別(2022-2030年) ($MN)
表14 ヘルシースナックの世界市場展望、低/無脂肪別(2022-2030年) ($MN)
表15 ヘルシースナックの世界市場展望、その他のクレーム別(2022-2030年) ($MN)
表16 ヘルシースナックの世界市場展望、包装別(2022-2030年) ($MN)
表17 ヘルシースナックの世界市場展望:袋・ポーチ別(2022-2030年) ($MN)
表18 ヘルシースナックの世界市場展望、箱別 (2022-2030) ($MN)
表19 ヘルシースナックの世界市場展望、缶別 (2022-2030) ($MN)
表20 ヘルシースナックの世界市場展望:瓶(2022-2030年)別 ($MN)
表21 ヘルシースナックの世界市場展望:その他の包装材別 (2022-2030) ($MN)
表22 ヘルシースナックの世界市場展望:流通チャネル別(2022-2030年) ($MN)
表23 ヘルシースナックの世界市場展望:スーパーマーケット・ハイパーマーケット別 (2022-2030) ($MN)
表24 ヘルシースナックの世界市場展望、コンビニエンスストア別 (2022-2030) ($MN)
表25 ヘルシースナックの世界市場展望:オンライン小売店別(2022-2030年) ($MN)
表26 ヘルシースナックの世界市場展望:専門店別(2022〜2030年) ($MN)
表27 ヘルシースナックの世界市場展望、その他の流通チャネル別(2022-2030年) ($MN)
注:北アメリカ、ヨーロッパ、APAC、南アメリカ、中東/アフリカ地域の表も上記と同様に表記しています。

According to Stratistics MRC, the Global Healthy Snacks Market is accounted for $103.45 billion in 2024 and is expected to reach $165.99 billion by 2030 growing at a CAGR of 8.2% during the forecast period. Snacking healthily is crucial for sustaining energy levels and promoting general wellbeing. These are the perfect between-meal snacks because they satisfy cravings while maintaining a healthy balance of nutrients and being low in sugar and fat. Vitamins, minerals, and fiber are provided by foods like whole-grain crackers, nuts, yogurt, and fresh fruits. Moreover, these foods also help maintain a healthy diet. Including these snacks in your diet not only encourages better health but also aids in weight management and keeps your energy levels stable throughout the day.

According to the American Heart Association, Maintaining a balanced diet rich in fruits, vegetables, and whole grains is crucial for heart health and overall well-being.

Market Dynamics:

Driver:
Raising awareness of health
There is a growing global awareness about the importance of healthy eating habits in preventing lifestyle-related diseases such as obesity and diabetes. Consumers are increasingly seeking snacks that offer nutritional benefits, such as high protein content, low sugar, and added vitamins or minerals. Additionally, this trend is supported by health campaigns, dietary guidelines, and a shift towards more mindful eating practices.

Restraint:
Low level of education and awareness
There is still a portion of the consumer population that is ignorant of the availability or advantages of healthy snacks, despite rising health consciousness. Market expansion may be hampered by low nutrition education, false beliefs about eating healthily, and disparate cultural perspectives on snacking. Furthermore, to increase market appeal and promote adoption, consumer education about the health benefits, novel tastes, and practicality of healthy snacks is crucial.

Opportunity:
Innovation in components and mixtures
Technological developments in food science and ingredient sourcing enable ongoing innovation in the creation of nutritious snack combinations. Due to their superior nutritional value and appealing taste, ingredients like plant-based proteins, ancient grains, super foods, and natural sweeteners are becoming more and more popular. Moreover, flavor profiles, textures, and packaging designs are being innovated to meet the changing needs of consumers, who seek novelty and variety.

Threat:
Disruptions to the supply chain
Brands are vulnerable to risks like shortages of raw materials, delays in transportation, and geopolitical tensions when they rely on intricate supply chains for the sourcing of ingredients, manufacturing, and distribution. Additionally, supply chains can be disrupted by natural disasters, pandemics, trade disputes, or regulatory changes, which can have an impact on product availability, operational effectiveness, and profitability.

Covid-19 Impact:
The market for healthy snacks was greatly impacted by the COVID-19 pandemic, which at first caused problems with manufacturing, supply chains, and retail distribution systems. Consumer behaviour changed to reflect the increased demand for shelf-stable, immune-boosting snacks that were viewed as healthy, as lockdowns and social distancing measures were implemented globally. Online sales and direct-to-consumer business models increased as a result, and traditional retail channels encountered difficulties. Furthermore, the demand for wholesome snacks that provided convenience, immune support, and perceived health benefits increased as health and wellness trends quickened.

The Bars and Confectionery segment is expected to be the largest during the forecast period
The bars and confectionery segment usually holds the largest share in the healthy snack market. A wide range of goods, including protein bars, granola bars, and sugar-free and higher-cocoa-content dark chocolate, are included in this category. Due to their portability, ease of use, and perceived health benefits, bars are very popular. They are frequently marketed with attributes like being high in protein, low in sugar, or made of natural ingredients. Moreover, the market is helped by consumers increasing desire for healthy and indulgent on-the-go snack options, which appeal to a wide range of consumers looking for healthier substitutes for conventional snacks.

The Gluten-Free segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period
In the healthy snack market, the gluten-free segment usually shows the highest CAGR. The rise in demand for gluten-free options can be attributed to rising awareness and the diagnosis of celiac disease and gluten intolerance. The market includes a broad variety of goods, such as baked goods produced with tapioca, rice, or almond flour, as well as snacks like chips, bars, and crackers without gluten. Furthermore, manufacturers frequently draw attention to the health advantages of gluten-free diets, including better digestion and general health benefits for those who follow them.

Region with largest share:
North America holds the largest regional share of the healthy snack market. Numerous factors contribute to this dominance, such as a strong snacking culture, high disposable incomes that support the purchase of premium products, and widespread health consciousness. Convenience is becoming more important to North American consumers than health, which has increased demand for a range of snacks, including protein bars, almonds, fruit snacks, and gluten-free options. Additionally, major companies' aggressive marketing strategies and creative product formulations support the region's market growth.

Region with highest CAGR:
In the healthy snack market, the Asia-Pacific region typically shows the highest CAGR. Rising disposable incomes, urbanization, shifting dietary preferences toward healthier options, and growing knowledge of the advantages of wholesome snacking are the main drivers of this growth. As consumers in nations like China, India, and Japan embrace healthier lifestyles, there is an increasing need for snacks that are convenient, nutrient-dense, and flavorful. Moreover, the Asia-Pacific healthy snack market is growing quickly due to a number of factors, including the influence of Western dietary trends, the development of e-commerce platforms, and the expansion of retail infrastructure.

Key players in the market
Some of the key players in Healthy Snacks market include Nestlé S.A., Britannia, Kellogg Company, The Hershey Company, Annie's Homegrown, Inc., Del Monte Foods, Inc, PepsiCo, Inc., Burton's Foods Ltd, Unilever PLC, Danone S.A., Tyson Foods, Inc., B & G Foods, Inc., The Kraft Heinz Company, Hormel Foods Corporation and SunOpta Inc.

Key Developments:
In July 2024, B&G Foods, in collaboration with Made by Alex, announced the exciting launch of the B&G® Pickleball Bag x Made by Alex, a pickleball bag designed for handbag, pickle and pickleball enthusiasts alike. The B&G® brand, originally known as Bloch & Guggenheimer®, originated in the streets of New York City in 1889, and its pickles, peppers, relishes, olives, sauerkraut and other specialty items have set the standard for New York taste for more than 135 years.

In February 2024, Nestlé, in a move to streamline its operations, has entered into a slump sale agreement for its Nestlé Business Services (NBS) Division with Purina PetCare India, a wholly-owned subsidiary of Nestlé S.A. The deal, valued at ₹798 million, is set to be effective from July 1, 2024, subject to customary closing conditions. Notably, the consideration, deemed at an arm's length basis, will be adjusted for the net working capital transferred by Nestlé.

In February 2024, The Kraft Heinz Company has signed an agreement with Carlton Power, the UK energy infrastructure development company, to study the development of a renewable green hydrogen plant at its Kitt Green manufacturing plant in Wigan, Greater Manchester. Kitt Green is one of the largest food processing plants in Europe and one of the largest Kraft Heinz facilities in the world, producing a quarter of a million tons of food annually and employing approximately 850 people.

Products Covered:
• Frozen and Refrigerated
• Meat Snacks
• Fruit, Nuts and Seeds
• Bakery
• Savory
• Bars and Confectionery
• Dairy
• Other Products

Claims Covered:
• Gluten-Free
• Low/No Sugar
• Low/No Fat
• Other Claims

Packagings Covered:
• Bag and Pouches
• Boxes
• Cans
• Jars
• Other Packagings

Distribution Channels Covered:
• Supermarkets & Hypermarkets
• Convenience Stores
• Online Retail
• Specialty Stores
• Other Distribution Channels

Regions Covered:
• North America
US
Canada
Mexico
• Europe
Germany
UK
Italy
France
Spain
Rest of Europe
• Asia Pacific
Japan
China
India
Australia
New Zealand
South Korea
Rest of Asia Pacific
• South America
Argentina
Brazil
Chile
Rest of South America
• Middle East & Africa
Saudi Arabia
UAE
Qatar
South Africa
Rest of Middle East & Africa

What our report offers:
- Market share assessments for the regional and country-level segments
- Strategic recommendations for the new entrants
- Covers Market data for the years 2022, 2023, 2024, 2026, and 2030
- Market Trends (Drivers, Constraints, Opportunities, Threats, Challenges, Investment Opportunities, and recommendations)
- Strategic recommendations in key business segments based on the market estimations
- Competitive landscaping mapping the key common trends
- Company profiling with detailed strategies, financials, and recent developments
- Supply chain trends mapping the latest technological advancements

1 Executive Summary
2 Preface
2.1 Abstract
2.2 Stake Holders
2.3 Research Scope
2.4 Research Methodology
2.4.1 Data Mining
2.4.2 Data Analysis
2.4.3 Data Validation
2.4.4 Research Approach
2.5 Research Sources
2.5.1 Primary Research Sources
2.5.2 Secondary Research Sources
2.5.3 Assumptions
3 Market Trend Analysis
3.1 Introduction
3.2 Drivers
3.3 Restraints
3.4 Opportunities
3.5 Threats
3.6 Product Analysis
3.7 Emerging Markets
3.8 Impact of Covid-19
4 Porters Five Force Analysis
4.1 Bargaining power of suppliers
4.2 Bargaining power of buyers
4.3 Threat of substitutes
4.4 Threat of new entrants
4.5 Competitive rivalry
5 Global Healthy Snacks Market, By Product
5.1 Introduction
5.2 Frozen and Refrigerated
5.3 Meat Snacks
5.4 Fruit, Nuts and Seeds
5.5 Bakery
5.6 Savory
5.7 Bars and Confectionery
5.8 Dairy
5.9 Other Products
6 Global Healthy Snacks Market, By Claim
6.1 Introduction
6.2 Gluten-Free
6.3 Low/No Sugar
6.4 Low/No Fat
6.5 Other Claims
7 Global Healthy Snacks Market, By Packaging
7.1 Introduction
7.2 Bag and Pouches
7.3 Boxes
7.4 Cans
7.5 Jars
7.6 Other Packagings
8 Global Healthy Snacks Market, By Distribution Channel
8.1 Introduction
8.2 Supermarkets & Hypermarkets
8.3 Convenience Stores
8.4 Online Retail
8.5 Specialty Stores
8.6 Other Distribution Channels
9 Global Healthy Snacks Market, By Geography
9.1 Introduction
9.2 North America
9.2.1 US
9.2.2 Canada
9.2.3 Mexico
9.3 Europe
9.3.1 Germany
9.3.2 UK
9.3.3 Italy
9.3.4 France
9.3.5 Spain
9.3.6 Rest of Europe
9.4 Asia Pacific
9.4.1 Japan
9.4.2 China
9.4.3 India
9.4.4 Australia
9.4.5 New Zealand
9.4.6 South Korea
9.4.7 Rest of Asia Pacific
9.5 South America
9.5.1 Argentina
9.5.2 Brazil
9.5.3 Chile
9.5.4 Rest of South America
9.6 Middle East & Africa
9.6.1 Saudi Arabia
9.6.2 UAE
9.6.3 Qatar
9.6.4 South Africa
9.6.5 Rest of Middle East & Africa
10 Key Developments
10.1 Agreements, Partnerships, Collaborations and Joint Ventures
10.2 Acquisitions & Mergers
10.3 New Product Launch
10.4 Expansions
10.5 Other Key Strategies
11 Company Profiling
11.1 Nestlé S.A.
11.2 Britannia
11.3 Kellogg Company
11.4 The Hershey Company
11.5 Annie's Homegrown, Inc.
11.6 Del Monte Foods, Inc.
11.7 PepsiCo, Inc.
11.8 Burton's Foods Ltd
11.9 Unilever PLC
11.10 Danone S.A.
11.11 Tyson Foods, Inc.
11.12 B & G Foods, Inc.
11.13 The Kraft Heinz Company
11.14 Hormel Foods Corporation
11.15 SunOpta Inc.
List of Tables
Table 1 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Region (2022-2030) ($MN)
Table 2 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Product (2022-2030) ($MN)
Table 3 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Frozen and Refrigerated (2022-2030) ($MN)
Table 4 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Meat Snacks (2022-2030) ($MN)
Table 5 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Fruit, Nuts and Seeds (2022-2030) ($MN)
Table 6 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Bakery (2022-2030) ($MN)
Table 7 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Savory (2022-2030) ($MN)
Table 8 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Bars and Confectionery (2022-2030) ($MN)
Table 9 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Dairy (2022-2030) ($MN)
Table 10 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Other Products (2022-2030) ($MN)
Table 11 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Claim (2022-2030) ($MN)
Table 12 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Gluten-Free (2022-2030) ($MN)
Table 13 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Low/No Sugar (2022-2030) ($MN)
Table 14 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Low/No Fat (2022-2030) ($MN)
Table 15 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Other Claims (2022-2030) ($MN)
Table 16 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Packaging (2022-2030) ($MN)
Table 17 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Bag and Pouches (2022-2030) ($MN)
Table 18 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Boxes (2022-2030) ($MN)
Table 19 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Cans (2022-2030) ($MN)
Table 20 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Jars (2022-2030) ($MN)
Table 21 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Other Packagings (2022-2030) ($MN)
Table 22 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Distribution Channel (2022-2030) ($MN)
Table 23 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Supermarkets & Hypermarkets (2022-2030) ($MN)
Table 24 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Convenience Stores (2022-2030) ($MN)
Table 25 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Online Retail (2022-2030) ($MN)
Table 26 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Specialty Stores (2022-2030) ($MN)
Table 27 Global Healthy Snacks Market Outlook, By Other Distribution Channels (2022-2030) ($MN)
Note: Tables for North America, Europe, APAC, South America, and Middle East & Africa Regions are also represented in the same manner as above.

★調査レポート[世界のヘルシースナック市場(~2030年):製品別(冷凍&冷蔵、ミートスナック、フルーツ、ナッツ&シード、ベーカリー、セイボリー、バー&菓子、乳製品、その他)、表示内容別(グルテンフリー、低糖質・無糖質、低脂質&無脂肪、その他)、包装別、流通チャネル別、地域別] (コード:SMRC24NOV243)販売に関する免責事項を必ずご確認ください。
★調査レポート[世界のヘルシースナック市場(~2030年):製品別(冷凍&冷蔵、ミートスナック、フルーツ、ナッツ&シード、ベーカリー、セイボリー、バー&菓子、乳製品、その他)、表示内容別(グルテンフリー、低糖質・無糖質、低脂質&無脂肪、その他)、包装別、流通チャネル別、地域別]についてメールでお問い合わせ


◆H&Iグローバルリサーチのお客様(例)◆